Waar geloven wij in & wat is ons doel?

RenergyMovement heeft als doel mensen te helpen bij het in beweging komen.
RenergyMovement is gevestigd in hartje Utrecht.
RenergyMovement luistert, observeert, inspireert en past toe.
RenergyMovement geeft de juiste nieuwe energie om opnieuw door te gaan!

Wij willen mensen helpen om letterlijk in beweging te komen door hen te ondersteunen met raad en daad.
Wij geloven dat een persoonlijke aanpak en begeleiding helpt bij het realiseren van jouw doelen. Dat doen wij door eerst samen vast te stellen wat je doelstelling is (wat wil je bereiken). Dan stellen wij samen een plan op voor de komende sessies. Samen met het plan en onze ondersteuning wordt de kans van slagen van die doelstelling aanzienlijk vergroot.

Op sportgebied is RenergyMovement zeer passievol en toegewijd. Vooral de eerlijke manier en het streven naar nieuwe doelen met het nodige doorzettingsvermogen.
RenergyMovement gelooft in nieuwe kansen voor jonge kinderen, jeugd van de basisschool, middelbare school, 18+ tot minimaal 67 en dan…. Genieten van meer vrijheid voor bewegen?

Doe ook mee!
Via het menu rechts bovenin vind je de verschillende segmenten. Onder ‘kinderspel’ sport ondersteuning voor jeugdigen. Onder  ‘Individueel’ lees je meer over waar je je als persoon, maar ook als groep, kunt aanmelden voor activiteiten. Verder de optie ‘Bedrijven’ waar bedrijven onze diensten kunnen afnemen om binnen het bedrijf onder profesionele begeleiding in beweging te komen.

Veel dank,

Rens van Zoelen & Team